網頁

2015年2月18日 星期三

三日兩夜日本沖繩 Okinawa 自駕之旅 ( 行程篇 ) * 2015 二月

日期 : 2015 年 2 月 10 日至 2015 年 2 月 12 日
目的地 : 日本沖繩 Okinawa
酒店 : Naha Beach Side Hotel


之前都有提過 , 今次小地勤係為左唔想浪費張機票 , 因此 Request 左兩日 Off + 一日夜更 , 做就依個快閃之旅 . 今次行程超級辛苦 , 原因 9 號晚小地勤係返通宵 . 朋友眼中 , 覺得小地勤好有型 , 一收工就上機 , 一落機就返工 , 放兩日假就飛去沖繩食個拉麵 , 但開心好玩既背後係要捱眼訓 , Zzz ... ... 最慘係一返到香港 , 返工第一日係旺季 + 大 Delay 既開始 , 我每晚都係零晨三 , 四點先訓覺 , 連續六晚 , 直到今日年三十 , 終於放假 !

第一日 : 
酒店 .

萬座毛 .

殘波岬 .

美國村 .

第二日
八重瀨公園 .

傳統服 .

玉泉洞 .

洞穴咖啡廳 .

第三日 :
泊港漁市場 .

今次第七次沖繩之旅 , 順利完成 , 相信好快又到第八次沖繩之旅 , 希望唔好悶死左大家 !

沒有留言:

張貼留言